Какво можем да видим в Пукет?

Великолепни пясъчни плажове, кристално, лазурно море, богат подводен свят, уникални национални паркове, истински тропически джунгли и в допълнение към всичко това - екзотичен нощен живот: множество барове, ресторанти и нощни клубове.

Морско Кану:
Andaman Sea Kayak - това е екскурзия в уникалния свят на морските пещери и лагуни, създавани от природата в течение на хилядолетия. Ще имате удоволствието да посетите едно от най-интересните места в Тайланд Phang-Nga Bay -Националния морски парк. На борда на малко кану ще имате едно незабравимо пътешествие. През тесни тунели ще се окажете в центъра на изключително красива лагуна. Ще разгледате великолепните морски пещери.

Fanta Sea
В този парк ще имате възможност да наблюдавате незабравимо екзотично шоу, посветено на историята на Тайланд. Това е великолепно представление в стир Лае Вегас, което по интересен начин обединява тайски фолклор, магическо представление, въздушен балет, акробатична трупа, циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици и биволи. Разхождайки се по уличките на парка , ше се наслаждавате на необикновената красота на езерата и площадите с фонтани и дворци. Ще имате възможност да се насладите и на вечеря от тайската кралска кухня в ресторанта "Златният дворец" като ще ви обслужват митични райски птици.

Островитe Пи-Пи
Изключителна красота, коралови рифове и пещерите на Андаманските пирати. Тук можете да плувате на воля, а любителите на подводното гмуркане ще се окажат в царството на коралите и ярките риби. Тези острови ще ви поразят със своя ландшафт, заливчета и великолепни плажове.